Primul concurs de homebrewing din Romania

concursAsociatia berarilor amatori din Romania organizeaza primul concurs de homebrewing din Romania, pe data de 30 ianuarie 2016, iar gazdele sunt Sixtina Absintherie. La concurs s-au inscris in jur e 100 de beri fabricate cu pasiune de catre berari amatori din Romania, Bulgaria, Moldova si chiar USA.

Participa beri din toata tara, fabricate prin procesul all grain, extract, extract + partial mash sau beri din kit-uri. Berile din kit-uri vor fi încadrate într-o categorie specială dedicata incepatorilor in beraritul de casa.

Se poate participa cu bere din orice stil doresti. Cand se incheie inscrierile se vor creea categoriile in baza berilor participante. Se poate de exemplu participa atat cu IPA cat si cu double IPA sau black IPA. Se poate participa cu Saison, Sour si Belgian dark chiar daca noi in final le vom grupa in IPA, respectiv Belgian Ale. Fiecare participant va putea primi un singur premiu in fiecare categorie.

Dupa cum cred eu ca o sa mearga lucrurile, de abia astept sa vad fetele participantilor la degustare. Cam asa:

 

Concursul se desfasoara cu sprijinul unor sponsori generosi, Weyermann, Fermentis, Brouwland, Stone Brewing, Beersmith, BeerAcademy, Mikkeller, The Malt Miller.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.