Good beer, good cars, good life

bier-cars-life

Nu as fi vrut sa incep cu un titlu in engleza, dar suna prea bine si explica despre este site-ul asta. Doar ca nu va fi despre masini. Va fi despre viata buna si bere buna. Si in special despre berea facuta in casa.

E o treaba cu masinile astea vechi. Te fac sa te simti special. Nu sunt cele mai rapide, nu sunt cele mai usor de condus si nu toata lumea le intelege. Dar au personalitate. Incorporeaza munca si talentul restauratorului, si sufletul proprietarului. Altfel decat „plasticele noi”. Cand ma vede lumea in Broscu isi face o parere despre mine. Alta decat si-a luat masina in leasing ca sa se dea mare. E o extensie a mea in lumea exterioara.

Tot asa cum cineva descopera masinile istorice, se descopera si berea de casa. Pentru ca da, la fel cum laptele adevarat nu e la cutie, la fel, berea se poate face in casa, cu ingrediente naturale, cu suflet si mandrie. Nu-ti trebuie nici un utilaj, si e mult mai simplu decat te-ai astepta. Berea de casa te face sa te simti special. E a ta, facuta cu manutele tale. Daca esti curios cum se face berea de casa, revin-o pe chef-de-bere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.