Ce bloguri de bere mai citim? Top 5 bloguri despre bere

blog photo

Photo by manoftaste.de

De unde mai putem afla noutati despre bere in Romania? Pai avem cateva optiuni, destul de “gustoase”:

  • www.universitateadebere.ro este unul din cele mai active bloguri de bere de la noi. Review-uri de bere, locatii unde se poate bea bere speciala, concursuri, noutati despre berea artizanala din Romania. SIte-ul este scris de 3 oameni pasionati de bere: Razvan, Cristian si Andrei. Razvan a baut peste 1000 de beri diferite, un record greu de batut!
  • blogdebere.ro este o initiativa a lui Cristian China-Birta, care este cunoscut in lumea bloggerilor ca fiind “chinezu”. Este scris cu seriozitatea specifica lui chinezu impreuna cu Alexandra si Cristian, alti 2 pasionati de bere. “într-o zi, aflat cu niște beri, de diverse tipuri în fața ochilor și a papilelor, mi-am dat seama brusc că, de fapt, berea pentru mine este mai mult decât o licoare ontologică. Este o pasiune. Și cum eu când vine vorba de pasiuni cel mai bine mi le exprim pe net, iată și acest prea frumos blog.” – zice chinezu. Revista berii, evenimente, concursuri si interviuri le gasiti pe toate aici.
  • berarul.ro este scris de Catalin Baciu, un blogger din Iasi care scrie lucruri interesante despre bere “Cateodata ma folosesc de articole pentru a-mi exprima nemultumirea fata de nivelul slab al culturii berii in Romania si sunt dispus sa colaborez cu oricine vrea sa remediem acest lucru.” – zice Catalin. Cele mai interesante articole mi s-au parut review-urile de beri, reclamele vechi, si multitudinea de aspecte surprinse in legatura cu berea
  • bancadebere.wordpress.com desi pare ca nu a mai fost updatat de ceva timp cuprinde o colectie impresionanta de review-uri ale berilor internationale, in special cele artizanale.
  • chef-de-bere.ro – adica chiar acest blog pe care va aflati. Discutam peste 2 ani dupa ce vedem unde a ajuns blogul!

[optin-cat id=”101″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.