Ce bloguri de bere mai citim? Top 5 bloguri despre bere

blog photo

Photo by manoftaste.de

De unde mai putem afla noutati despre bere in Romania? Pai avem cateva optiuni, destul de „gustoase”:

  • www.universitateadebere.ro este unul din cele mai active bloguri de bere de la noi. Review-uri de bere, locatii unde se poate bea bere speciala, concursuri, noutati despre berea artizanala din Romania. SIte-ul este scris de 3 oameni pasionati de bere: Razvan, Cristian si Andrei. Razvan a baut peste 1000 de beri diferite, un record greu de batut!
  • berarul.ro este scris de Catalin Baciu, un blogger din Iasi care scrie lucruri interesante despre bere „Cateodata ma folosesc de articole pentru a-mi exprima nemultumirea fata de nivelul slab al culturii berii in Romania si sunt dispus sa colaborez cu oricine vrea sa remediem acest lucru.” – zice Catalin. Cele mai interesante articole mi s-au parut review-urile de beri, reclamele vechi, si multitudinea de aspecte surprinse in legatura cu berea
  • bancadebere.wordpress.com desi pare ca nu a mai fost updatat de ceva timp cuprinde o colectie impresionanta de review-uri ale berilor internationale, in special cele artizanale.
  • chef-de-bere.ro – adica chiar acest blog pe care va aflati. Discutam peste 2 ani dupa ce vedem unde a ajuns blogul!

Avem mai nou si 2 podcasturi de bere:

  • Bere si lucruri În intimitatea unei bucătării automatizate din inima capitalei, gazdele show-ului, Vlad și Radu, abordează subiecte fierbinți din realitatea paralelă Românească, în timp ce beau bere făcută în cadă și din când în când spală vasele.
  • Vorbe si bere – podcastul atasat site-ului www.universitateadebere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.